Translation teams
Cooperative groups of translators

Albanian Professional Linguists

Shqip - as shqip as it can get!
Romanya

Description
Grupi i përkthysëve teknikë, financiarë dhe fushave të tjera që shkruan e flet shqip aq sa të rrënqeth mishin!
Team language pairs 6
 • Arnavutça > İngilizce
 • Arnavutça > İtalyanca
 • İngilizce > Arnavutça
 • İngilizce > İtalyanca
 • İtalyanca > Arnavutça
 • İtalyanca > İngilizce
Team leader
Fabiana Papastefani-Pezzoni
Fabiana Papastefani-Pezzoni
English-Italian-Albanian Consultant
Romanya
00:31
Team members 1

Your current localization setting

Türkçe

Select a language

All of ProZ.com
 • All of ProZ.com
 • Terim arama
 • İşler
 • Forumlar
 • Multiple search